Είμαι ο Δημήτης Μιχαηλίδης. Καλώς Ήλθατε στην σελίδα μου.

Η αγάπη και το πάθος μου για τις συνταγές δε σταματάει ποτέ.

Λίγα Λόγια για μένα

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης γεννήθηκε στις 30-10-1993 στην Αριδαία Πέλλας. Από μικρός είχε κλίση στην μαγειρική και κυρίως στην ζαχαροπλαστική καθώς ο παππούς του και η γιαγιά του ήταν ζαχαροπλάστες και ο ίδιος περνούσε ώρες στην κουζίνα μαζί τους. Στα 18 του αφήνει την επαρχία για να πάει να σπουδάσει ενώ παράλληλα εργάζεται σε ζαχαροπλαστείο για να μάθει την τέχνη. Εκεί συνειδητοποίησε ότι αυτό ήταν που πραγματικά θέλει να κάνει για το υπόλοιπο της ζωής του.. Ζαχαροπλαστική!

Αφού ολοκλήρωσε της σπουδές του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, μπήκε με ολική υποτροφία στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης για να σπουδάσει την τέχνη που τόσο λαχταρούσε στον κλάδο Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική. Έχει δουλέψει σε πολλά μεγάλα ζαχαροπλαστεία μεταξύ αυτών και η διάσημη “Sugarela” στη Θεσσαλονίκη.

Το 2017, Ο Δημήτρης αποφασίζει να δημιουργήσει ένα κανάλι ζαχαροπλαστικής στο YouTube με το όνομα “Pastry Designs”. Μέσα από αυτό το κανάλι μοιράζεται με τον κόσμο κάθε βδομάδα γρήγορες, εύκολες και προπάντων 100% πετυχημένες συνταγές με απλά υλικά ενώ έχουν ξεκινήσει να ανεβαίνουν και αλμυρές συνταγές.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια και τις ανάγκες του κοινού, αποφασίσαμε να μετονομάσουμε όλα μας τα κανάλια σε Dimitris Michailidis ώστε να υπάρχει καλύτερη συνοχή και φυσικά αντικειμενική παρουσία.

Συνεργάτες

Επικοινωνία
Nice to meet you

Εγγραφείτε
στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα γευστικά νέα μας